Regionsgolf

REGIONSGOLF

Så er tilmelding til Regionsgolf 2017 slut, og endnu engang er der ny tilmeldingsrekord. Ikke mindre end 172 klubber har tilmeldt i alt 1.069 hold. Alle hold består af 6 spillere, 2 damer og 4 herrer. Hertil kan komme reserver og evt. udskiftninger på holdene. Det vil sige, at mindst 7.000 golfspillere skal dyste for deres klubber i den kommende sæson. De første kampe spilles i uge 18, det vil sige i begyndelsen af maj.

For handicapholdene i A-, B-, C- og D-rækkerne gælder, at der er samme handicapgrænser for kvinder og mænd:
A: Ikke lavere end 4,5
B: Ikke lavere end 11,5
C: Ikke lavere end 18,5
D: Ikke lavere end 26,5
Brønderslev deltager med hold i A-, B-, og C-rækken.

I senior- og veteran-rækkerne gælder følgende:
Seniorer: Damer og Herrer fra 50 år
Veteraner: Damer og Herrer fra 60 år
Superveteraner: Damer og Herrer fra 70 år
Brønderslev deltager med 1 seniorhold, 3 veteranhold og 2 superveteranhold.

Har du lyst til at spille Regionsgolf? Hvert hold består af 6 spillere, 2 damer og 4 herrer. Hvert hold har en holdkaptajn, som står for udtagelse af hold. På alle hold er der spillere fra sidste år, som gerne vil være med igen, men der er muligvis plads til enkelte nye på nogle af holdene. Har du lyst til at være med, så send en mail til undertegnede. Oplys navn, medlemsnummer, alder, EGA-handicap og telefonnummer. Så finder vi ud af, om der er plads til dig.

Der er en liste i kælderen med oversigt over hold og holdkaptajner. Du kan også henvende dig til den relevante holdkaptajn.

Se mere om Regionsgolf på: http://regionsgolf-danmark.dk/

Marts 2017
Flemming Laursen