association rivotril risperdal simvastatin bivirkninger ibuprofen og kvalme bivirkninger ved amoxicillin hydrocodone and adderall speedball

Greenfee/Priser

I Brønderslev finder du en fantastisk Pay and Play bane, nemlig Hvid sløjfe. Her er 9 flotte huller i en afvekslende natur med udfordringer for både nybegyndere og øvede spillere. Her kan alle prøve kræfter med golfspillet. Par er 30, nemlig 6 par 3 huller og 3 par 4 huller. Banen er rated, så de scores, der opnås, kan anvendes til handicapregulering. Der er boldrende, og det er desværre ikke muligt at booke tid til Hvid sløjfe i Golfbox. Men kommer du langvejs fra, så ring til sekretariatet i forvejen. Har du ikke golfudstyr, kan du leje det i Proshoppen.

Velkommen til en af Danmarks bedste Pay and Play baner.

Greenfee alle dage

Seniorer: kr. 200,-
Juniorer: kr. 100,-

Årskort

kr. 2.500,- købes i receptionen.

SGN-aftalen (½-greenfee ordningen) er ikke gældende ved Pay and Play.
Spiller du som gæst sammen med et medlem af Brønderslev Golfklub ydes der 50% rabat på senior pris til en spiller. Ingen rabat på junior pris.