ibuprofen uden recept bivirkninger af cymbalta azilect and zoloft interaction hvor lang tid virker strattera side effects ezetimibe tablets

Overnatning

Nr. Kornum ferielejligheder
Bo i lækre ferielejligheder kun 2 minutters gang fra 1. teested på Nordjyllands skønneste golfbane. Kun et put fra Brønderslevs dejlige golfbane udlejes lækre lejligheder. Lejlighederne er det perfekte udgangspunkt for golfspillere. Indenfor en kørselsafstand på 45 min. i bil, findes der hele 15 golfbaner.

Besøg Nr. Kornums hjemmeside her

Tylstrup kro
Hvor får du ellers valget af mindst 8 forskellige 18-hullers golfbaner indenfor en halv times bilkørsel? Med sin centrale beliggenhed i Vendsyssel giver et ophold på Tylstrup Kro mange muligheder for dejlige ture i den smukke omegn.

Besøg Tylstrup Kros hjemmeside her

Skallerup klit feriecenter
Skallerup Klit Feriecenter med feriehuse af høj kvalitet og en unik beliggenhed direkte ud til Vesterhavet – kun 5 km nord for Lønstrup.

Besøg Skallerup Klit Feriecenters hjemmeside her

Løkken By Camping
Kombiner golfferien med byferie. Løkken By Camping har kun 200 meter til centrum af Løkken, kun 500 meter til Vesterhavet og kun 20 km. til Brønderslev Golfklub. Vi har 35 hytter i forskellige størrelser. Se mere på www. loekkenbycamping.dk eller ring på 98 99 17 67. Vi glæder os til, at se jer.

Besøg Løkken By Camping hjemmeside her

Hotel Gestus – en del af Milling Hotels
Hotel Gestus, er et hyggeligt hotel med en god stemning og et smilende personale som står klar til at byde velkommen. Hotellet har en central beliggenhed i Aalborg, med få minutters gang til gågaden, tog og bus.

Hotellet har 89 værelser – alle med stilfuld indretning. Vi byder på en hyggelig atmosfære med rig mulighed for at nyde en drink eller en kop kaffe i vores lobby.

Hotel Gestus – Home away from home.

Det er muligt at købe en Golfpakke med Green Fee, se mere på hotellets hjemmeside www.millinghotels.dk. Ring på tlf. +45-98126933 eller skriv på gestus(at)millinghotels.dk.

Besøg Hotel Gestus – en del af Milling Hotels hjemmeside her
logoer2