Kontingent

Prisen for at spille golf varierer med dit ønske og behov for at spille, og dette kan ændre sig i løbet af nogle år. Efter prøvemedlemskabet skal du tage stilling til, hvilket kontingent du skal vælge – og uanset hvilket kontingent du vælger, skal du ikke betale indskud for at blive medlem.

Et medlemskab giver dig ret til at benytte alle faciliteter i Brønderslev Golfklub – de typer medlemskab der benævnes ”flex” har dog nogle begrænsninger. Du er også en del af klubben med adgang til mange ”klubber i klubben”, hvor man mødes og spiller og hygger sig, og selvfølgelig kan du deltage i de medlemsmøder, der afholdes flere gange om året.

I golfcafeen har vi TV, hvor vi kan se de store golfturneringer og drikke en vand, eller øl/vin, og spise en lækker ret, hvis man ønsker det.

Aktive over 25 år kr. 3035,00* Betales 2 gange om året – giver spilleret når det passer dig, hele året.
Unge 18-25 år kr. 1665,00* Betales 2 gange om året – giver spilleret når det passer dig, hele året.
Unge 10-18 år kr. 1730,00* Betales 1 gang om året. Søskenderabat – den ældste betaler fuldt kontingent – de andre 0,00.
Børn/junior u/banetilladelse kr.   660,00 Giver spilleret på hvid sløjfe. Betales 1 gang om året.
Hverdagsflex kr. 2600,00 Betales 2 gange om året – giver dig ret til at spille mandag til torsdag – eks. helligdage.
Flexmedlem kr. 1675,00 Betales 1 gang om året – der skal betales fuld greenfee hver gang man spiller.
Semiflex – hvid kr. 2465,00 Betales 1 gang om året – frit spil på den hvide sløjfe.

*er inkluderet SGN ordningen – halv greenfee i nordjyske klubber se under ”Medlemmer”.

Kontakt klubbens kontor for nærmere information og oplysning om andre medlemstyper. Et medlemskab kan ændres eller opsiges 2 gange om året – 1. juni eller 1. december.

Vi anbefaler, at kontingentbetaling tilmeldes Betalingsservice.