Kaninklubben

Kaninklubben er den klub, hvor alle begynderne mødes sammen med øvede spillere og går en runde hver tirsdag i sæsonen.  Der er reserveret tid på banen, så man ikke bliver forstyrret – mellem kl. 16:00 og 18:00.

Det er her du får de første erfaringer med spillet, og det er her du får den første berøring med klublivet i Brønderslev Golfklub. Det er også her du får praktisk regelundervisning som en del af spillet på banen, og det er her du lærer om, hvorledes man ”opfører sig” på banen. Samtidig tager du en elektronisk regelprøve, og den tages hjemme på din egen edb.

Kaninklubben er også stedet, hvor du får dine første golfvenner.

Det er i Kaninklubben, du opnår din banegodkendelse – dvs. bliver godkendt til at spille på alle sløjfer på banen. Godkendelsen består af:

*at du har gennemgået et træningsforløb med træneren, og at han har godkendt dig – ingen prøver.
*At du har deltaget i den praktiske regelundervisning i kaninklubben
*at du har besvaret nogle spørgsmål på internet – en slags regelprøve
*at du har deltaget i kaninklubbens spil min. 3 gange på stor bane og opnået et handicap på min. 54 – dvs. 3 ekstra slag per hul.

2 gange om året – forår og efterår afholdes der ”Velkomstaftener”, hvor der spilles og spises i fællesskab, og hvor der orienteres om klubben.

Prisen for at deltage i de ugentlige Kaninaftener er kr. 10,00 per gang, mens det til velkomstaftenerne koster kr. 30,00 – disse beløb dækker omkostninger til præmier.

Det er Begynderudvalget i Brønderslev Golfklub, der ”kører” Kaninklubben, og udvalget består af følgende personer:

Minna F. Krogh – formand 29906654
Birgit Christensen 21963013